Hankeasiantuntijan tehtävä

Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu rakentavat yhdessä uutta mallia suomalaiseen korkeakoulutukseen.

Uudessa korkeakouluyhteisössä kohtaavat talouden, tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan tutkimus. Tampere3 luo tieteenalojen rajapinnoista ammentavan monialaisen, innostavan ja globaalisti kiinnostavan tutkimus- ja oppimisympäristön. Hanketta valmistellaan yhdessä opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa.

Teemme uutta rohkeasti, ripeästi ja raikkaasti. Toimimme toisin – tieteellisen tutkimuksen lisäksi osaaminen karttuu soveltamalla, kokeilemalla ja yhteiskehittämällä.

Tampereen yliopiston yliopistopalveluissa on haettavana hankeasiantuntijan tehtävä, aloitus 1.12.2017 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän sijoituspaikka on tehtävää täytettäessä Tampereen yliopiston yliopistopalvelut. Osana yliopistopalveluita tutkimuspalvelut antaa asiantuntijatukea tutkimushankkeiden valmistelussa, tiedottaa rahoitushauista, aktivoi tutkijoita ja tutkimusryhmiä hakemaan täydentävää tutkimusrahoitusta, tukee hankkeiden aloitus- ja toteutusvaiheessa, tutkimushankkeiden hallinnassa, koordinoinnissa ja raportoinnissa sekä tarjoaa tutkimushankkeille myös muita asiantuntijapalveluja kuten tukea riskienhallintaan

Hankeasiantuntija tulee vahvistamaan tutkimuspalveluiden tiimiä seuraavien avaintehtävien määrittelyllä:

 • konsultaatio hankkeiden valmistelussa ja budjetoinnissa
 • hankkeiden käynnistämiseen ja sopimusten valmisteluun liittyvät tehtävät
 • hankkeiden toteutukseen, hallintaan ja seurantaan osallistuminen
 • osallistuminen hankehallinnon yhtenäisten toimintatapojen kehittämiseen tutkimuspalvelutiimin kanssa.

Edellytämme

 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
 • kokemusta projektien hallinnoinnista ja projektien taloushallinnosta
 • hyviä valmiuksia käyttää tietojärjestelmiä

Arvostamme

 • hyvää kokonaiskuvaa täydentävän tutkimusrahoituksen prosessista yliopistossa
 • palvelevaa, itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä organisointikykyä
 • tiimityöskentelytaitoja sekä vahvoja viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasokehikon tasoon 8-9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimuspalvelupäällikkö Hannele Auffermann, p. 040 544 1841 to 12.10.2017 klo 13-15 ja ma 16.10.2017 klo 10-12 ja hakumenettelystä henkilöstöasiantuntija Hanna Karti, hanna.karti@uta.fi, p. 040 1901327.

Jätä hakemuksesi viimeistään ma 23.10.2017 klo 15.45 yliopiston sähköisellä lomakkeella (linkki alla) ja liitä hakemukseen ansioluettelosi.

Hakuaika alkaa: 05.10.2017 08:00 Hakuaika päättyy: 23.10.2017 15:45
Työpaikan lisäkysymykset
Yksikkö/tiedekunta
Ammattiryhmä / tutkijanuravaihe
Tehtävä täytetään
Tehtävä kansainvälisesti haettavana