Harjoittelija Yhteiskuntatieteiden tiedekuntaan, Agricola verkkoportaaliin

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta hakee harjoittelijaa Agricola – Suomen humanistiverkko portaalin toimitustyöhön.

Agricola – Suomen humanistiverkko on humanistisen alan verkkoportaali, jonka julkaisuja ovat: Agricolan kirja-arvostelut, Agricolan tietosanomat verkkojulkaisu, keskustelufoorumit, linkkikirjasto, somekanavat, sekä tieteellinen Ennen ja nyt historian tietosanomat -julkaisu

 Tehtävät:

Harjoittelijan työtehtäviin kuuluvat humanistiselle yhteisolle suunnattujen julkaisujen ja palveluiden, kuten valtakunnallisen tapahtumakalenterin, artikkelipyyntöilmoitus-, työpaikkailmoitus- ja tutkimuspyyntöilmoitustietokantojen julkaisujen ja palveluiden toimitus, moderointi ja päivittäminen. Lisäksi tehtävään kuuluu Agricola -Suomen humanistiverkon sähköpostilista ja sen ylläpito. Työtehtävät on mahdollista tehdä pääosin verkon kautta.

Harjoittelijalta edellytettävät perusvalmiudet:

Harjoittelijan tulee olla humanistisen- yhteiskuntatieteellisen tai media-viestintä -informaatioalan opiskelija, joka voi olla myös esimerkiksi historian, arkeologian, taidehistorian, etnologian, folkloristiikan, naistutkimuksen, museologian, mediatutkimuksen, journalistiikan tai näihin verrattavan alan opiskelija.

Harjoittelijalta edellytetään hyvää suomen ja ruotsin kielten taitoa. Eduksi katsotaan venäjän, saksan, englannin, ranskan tai espanjan osaaminen siten, että opiskelija kykenee referoimaan ulkomaisten verkkojulkaisujen uutisia ja kirjoittamaan niistä koosteita uutisfoorumille. Harjoittelijan tulee omata tietotekniikan perustaidot toimisto-ohjelmissa. Muiden ohjelmistojen tuntemus katsotaan eduksi.

 Harjoittelun kesto, ajankohta ja palkkaus:

Harjoittelu kestää 3 kuukautta ja sen ajankohta on sovittavissa. Harjoittelu tulee kuitenkin suorittaa vuoden 2018 aikana. Harjoittelijan palkka on 1460 eur/kk.

 Tehtävään hakeminen:

Hakemus tehtävään tulee jättää viimeistään 28.2.2018 klo 15.45 yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki alla). Hakulomakkeeseen tulee liittää motivaatiokirje, ansioluettelo sekä kopio opintosuoritusrekisteriotteesta.

 Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Onnela, 040 8243353, tapio.onnela(at)utu.fi

Lisätietoja hakemusprosessista antaa henkilöstöasiantuntija Sari Pasto, sari.pasto(at)uta.fi.

Hakuaika alkaa: 05.02.2018 11:15 Hakuaika päättyy: 28.02.2018 15:45
Työpaikan lisäkysymykset
Yksikkö/tiedekunta
Ammattiryhmä / tutkijanuravaihe
Tehtävä täytetään
Tehtävä kansainvälisesti haettavana