Harjoittelija kansainvälisen koulutuksen keskukseen (International Adviser)

Tampereen yliopiston yliopistopalveluiden kansainvälisen koulutuksen keskus hakee harjoittelijaa (International Adviser) 6 kk:n harjoittelujaksolle. Harjoittelujakso on 1.4.2018–30.9.2018.

Työ on monipuolista asiakaspalvelua. Tehtäviin kuuluu lähinnä opiskelijavaihtoon ja ulkomaisiin opiskelijoihin liittyviä asioita, mm. tiedusteluihin vastaamista sähköpostitse, puhelimitse ja sosiaalisessa mediassa, ulkomaille opiskelemaan lähtevien ja Tampereen yliopistoon saapuvien ulkomaisten opiskelijoiden neuvontaa sekä yhteydenpitoa yksiköihin kansainväliseen yhteistyöhön liittyvissä asioissa.


Tehtävät
- saapuvien kv vaihto- ja vierailevien opiskelijoiden hakuneuvonta
- 2 x vuodessa järjestettävän orientaatio-ohjelman kokoaminen saapuville kansainvälisille opiskelijoille
- kv opiskelijoiden tuutoreiden tietojen koordinointi ja yhteydenpito ainejärjestöjen kv-tuutorivastaaviin
- yleisneuvonta


Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, tietotekniikkataitoja, kykyä sekä yhteistyöhön että itsenäiseen työskentelyyn ja Tampereen yliopiston tuntemusta. Muu kielitaito ja opiskelu tai harjoittelu ulkomailla sekä kv-opiskelijoiden tuutorointi sekä sosiaalisen median osaaminen katsotaan eduksi.

Hakemus tulee jättää viimeistään 22.2.2018 klo 15.45 yliopiston sähköisellä lomakkeella (linkki alla). Liitäthän hakemukseen ansioluettelosi.


Toivomme, että harjoittelijalle on myönnetty yksiköstään harjoittelutuki. Harjoittelijan palkka on 1460 euroa kuukaudessa.

Lisätietoja antaa kansainvälisten asioiden päällikkö Kaisa Kurki, kaisa.kurki@uta.fi

Hakuaika alkaa: 31.01.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 22.02.2018 15:45
Työpaikan lisäkysymykset
Yksikkö/tiedekunta
Ammattiryhmä / tutkijanuravaihe
Tehtävä täytetään
Tehtävä kansainvälisesti haettavana