Harjoittelija tietohallintoon, opetusteknologiapalvelut

Oletko vailla harjoittelupaikkaa? Tule mukaan tietohallinnon näköalapaikalle rakentamaan tulevaisuuden Tampere3 korkeakouluyhteisöä!

Tampereen Yliopiston tietohallinto tuottaa yliopiston keskitetyt IT-palvelut. Tietohallinto ylläpitää ja kehittää tietojärjestelmiä, verkko, palvelin –ja työasemaratkaisuja opetuksen, tutkimuksen ja henkilöstön käyttöön. Tietohallinto osallistuu myös Tampere3-korkeakoulujen tietojärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen yhteistyössä muiden Tampere3 -korkeakoulujen kanssa.

Harjoittelija tietohallintoon, opetusteknologiapalvelut

Tehtävän kuvaus

Tietohallinto tukee opettajia uuden teknologian käytössä ja tarjoaa monipuolisen harjoittelupaikan kasvatustieteen opiskelijalle. IT:n käyttö opetuksessa kehittyy nopeasti ja harjoittelijan odotetaan tuovan uusia ideoita palveluiden tuottamiseen ollen samalla apuna nykyisten palveluiden kehitystyössä ja tukitehtävissä.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu esimerkiksi:

  • Opettajien tukipalvelujen tehtäviin osallistuminen
  • Osallistuminen tukimateriaalin ja -ympäristön (Opetuskäytön esimerkkejä, vinkkejä, ohjeita) rakentamiseen ja kehittämiseen
  • Opetuksen/oppimisen tueksi soveltuvien sosiaalisen median ohjelmistojen testaaminen ja niiden kuvaaminen/ohjeistaminen
  • Office 365:n palveluiden testaaminen ja ohjeistus opetuskäytön näkökulmasta
  • Opiskelijanäkökulman esille tuominen tietohallinnon eri palveluiden kohdalla

Koulutusala

Harjoittelijan tulee ensisijaisesti olla kasvatustieteen pääaineopiskelija (opettajakoulutus/tieteenala). Harjoittelijalta odotetaan kiinnostusta uusien oppimisympäristöjen kehittämiseen ja tietoja viestintätekniikan opetuskäytöstä.

Harjoitteluaika: 01.05.2018 - 30.9.2018

Painotamme valinnassa hakijoita, joille on myönnetty harjoittelutuki. Harjoittelijan palkka on 1460 euroa kuukaudessa. Hakemus tulee jättää viimeistään 22.2.2018 klo 15.45 yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki alla). Hakulomakkeeseen tulee liittää ansioluettelo sekä kopio opintosuoritusrekisteriotteesta.

Lisätietoja antaa opetusteknologiapäällikkö Pasi Kytöharju, pasi.kytoharju@uta.fi

Hakuaika alkaa: 31.01.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 22.02.2018 15:45
Työpaikan lisäkysymykset
Yksikkö/tiedekunta
Ammattiryhmä / tutkijanuravaihe
Tehtävä täytetään
Tehtävä kansainvälisesti haettavana