Harjoittelija tiedekuntien opintopalveluihin

Tampereen yliopiston opintopalvelut hakee 4 harjoittelijaa neljäksi kuukaudeksi, harjoittelujakso on huhti-elokuun välisenä aikana. Tarkasta ajankohdasta ja mahdollisesta osa-aikaisuudesta sovitaan harjoittelijan kanssa. Tehtävät sijoittuvat tiedekuntien opintopalveluihin.

Harjoittelun aikana tutustut opintopalveluiden tehtäviin ja saat kokemusta yliopistomaailmasta ja ‑hallinnosta. Tehtäviisi kuuluu opintopalveluiden tukitehtäviä, kuten avustaminen yliopiston opiskelijavalinnoissa ja muissa hallinto-, raportointi- ja selvitystehtävissä sekä tilaisuuksien järjestämisessä. Voit myös osallistua verkkosivujen ja muun ohjeistuksen päivittämiseen. Tehtäviin kuuluu myös kansainvälistymisen tukitehtäviä (esim. Summer School).

Haemme harjoittelijoiksi ensisijaisesti Tampereen yliopiston perustutkinto-opiskelijoita. Toivomme sinulta positiivista palveluasennetta, oma-aloitteisuutta, organisointikykyä, tarkkuutta tehtävien hoidossa ja englannin kielen hallintaa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Hakuaika päättyy 22.2.2018 klo 15.45. Hae tehtävää yliopiston sähköisellä lomakkeella (linkki alla). Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo.

Harjoittelijan palkka on 1460 euroa kuukaudessa.

Lisätietoja antavat opintopäällikkö Marjo Korhonen (marjo.korhonen@uta.fi), opintopäällikkö Nina Pietilä (nina.pietila@uta.fi), opintopäällikkö Tuija Puntanen (tuija.puntanen@uta.fi) ja opintopäällikkö Leena Wilkman (leena.wilkman@uta.fi).

Hakuaika alkaa: 31.01.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 22.02.2018 15:45
Työpaikan lisäkysymykset
Yksikkö/tiedekunta
Ammattiryhmä / tutkijanuravaihe
Tehtävä täytetään
Tehtävä kansainvälisesti haettavana