Harjoittelija keskitettyihin opintopalveluihin

Tampereen yliopiston opintopalvelut hakee harjoittelijaa neljäksi kuukaudeksi, harjoittelujakso on huhti-elokuun välisenä aikana. Tarkasta ajankohdasta ja mahdollisesta osa-aikaisuudesta sovitaan harjoittelijan kanssa. Tehtävä sijoittuu keskitettyihin opintopalveluihin.

Harjoittelun aikana tutustut opintopalveluiden tehtäviin ja saat kokemusta yliopistomaailmasta ja ‑hallinnosta. Tehtäviisi kuuluu opintohallinnon tietojärjestelmien tuki-, tallennus- ja arkistointitehtäviä, kuten tietojen muokkaamista ja täydentämistä valmistauduttaessa siirtymään tietojärjestelmästä toiseen.

Haemme harjoittelijoiksi ensisijaisesti Tampereen yliopiston perustutkinto-opiskelijoita. Toivomme sinulta kiinnostusta koulutussuunnitteluun ja opetussuunnitelmatyöhön, organisointikykyä, tarkkuutta tehtävien hoidossa ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Kokemus tutkinto-ohjelman tai tiedekunnan opetussuunnitelmatyöryhmän jäsenenä toimimisesta katsotaan eduksi.

Hakuaika päättyy 22.2.2018 klo 15.45. Hae tehtävää yliopiston sähköisellä lomakkeella (linkki alla). Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo.

Harjoittelijan palkka on 1460 euroa kuukaudessa.

Lisätietoja antaa koulutusasiantuntija Kati Toikkanen (kati.toikkanen@uta.fi).

Hakuaika alkaa: 31.01.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 22.02.2018 15:45
Työpaikan lisäkysymykset
Yksikkö/tiedekunta
Ammattiryhmä / tutkijanuravaihe
Tehtävä täytetään
Tehtävä kansainvälisesti haettavana