Valokuvaajaharjoittelija

Tampereen yliopiston viestintäpalvelut etsii valokuvaajaharjoittelijaa kesäkaudeksi. Työ voi olla kokopäivätyötä (kolme kuukautta, esim. 1.6. – 31.8.) tai puolipäivätyötä (1.4. -30.9.). 

Tehtävät

    • valokuvauksessa henkilökuvaus, yliopiston verkkosivuilla julkaistavien juttujen kuvittaminen, tilaisuuksien, juhlien yms. tapahtumien dokumentoiva kuvaus, yleiskuvaaminen (kampukset, kuvituskuvat jne.), kuvat markkinointitarpeisiin (julisteet, esitteet yms.)
    •  videokuvaus tarvittaessa
    • Instagram-päivitykset

Tarvittava osaaminen

Tehtävä sopii hyvin kuvajournalismin opiskelijalle tai vastaavalle. Keskeistä on, että harjoittelija pystyy sekä ideoimaan kuvituksia että toteuttamaan niitä ripeästi esimerkiksi verkkouutisten vaatimassa aikataulussa. Aktiivisuus, tarkkuus ja kyky hahmottaa kokonaisuuksia ovat myös tarpeen, samoin kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työssä tarvitaan ajoittain englannin kieltä. Kuvankäsittelyssä edellytyksenä on Adobe Photoshop- ja Bridge / Lightroom -ohjelmien hallinta.

Hakuaika

Hakemus on jätettävä viimeistään 22.2.2018 klo 15.45 yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki alla). Hakulomakkeeseen on liitettävä ansioluettelo sekä kopio opintosuoritusrekisteriotteesta ja kuvanäytteitä.

Harjoittelijan palkka on 1460 euroa/kk. Edellytämme, että tehtävään valittavalla opiskelijalla on oikeus harjoittelutukeen.

Lisätietoja tehtävästä: Viestintäpäällikkö Pirjo Achté, 050 433 6290, pirjo.achte@uta.fi

 

 

Hakuaika alkaa: 31.01.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 22.02.2018 15:45
Työpaikan lisäkysymykset
Yksikkö/tiedekunta
Ammattiryhmä / tutkijanuravaihe
Tehtävä täytetään
Tehtävä kansainvälisesti haettavana