Järjestelmäasiantuntija (Windows)

Tampereen yliopisto on aktiivinen akateeminen yhteisö, jossa työskentelee noin 2 200 henkilöä ja opiskelijoita on yli 16 000. Yliopiston arvoissa korostuvat luovuus, yhteisöllinen vastuu ja akateeminen vapaus sekä tasavertaiset mahdollisuudet oppia, tietää, osallistua ja vaikuttaa. Yliopiston vahvuus on monialaisuus ja erityisesti yhteiskunnan ja terveyden tutkimus sekä opetus. Yliopisto on mukana Tampere3-prosessissa, jossa Tampereen yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat suomalaisessa korkeakoulukentässä uuden, innostavan ja globaalisti vetovoimaisen tutkimus- ja oppimisympäristön. Lue lisää Tampereen yliopistosta osoitteessa www.uta.fi ja Tampere3-prosessista osoitteessa www.tampere3.fi.

Tampereen yliopiston yliopistopalveluissa tietohallinnon vastuualueella on haettavana järjestelmäasiantuntijan vakituinen tehtävä, aloitus sopimuksen mukaan.

Järjestelmäasiantuntijana työskentelet tietohallinnon infrastruktuuripalvelut-tiimissä, joka vastaa yliopiston keskitettyjen infrapalvelujen suunnittelusta, toteuttamisesta ja ylläpidosta. Työtehtävänäsi on erityisesti Windows-ympäristöön liittyvien infrapalvelujen kehittäminen ja ylläpito kuten AD-ympäristöjen kehitys- ja ylläpitotehtävät, Windows-palvelinten ja työasemien hallinta sekä pilvipalvelut (Office 365 palvelu). Lisäksi osallistut Tampere3-yhteistyössä teknisenä asiantuntijana uuden korkeakoulukonsernin erilaisiin infrastruktuuriprojekteihin.

Vahvan nykyisen teknisen osaamisen lisäksi seuraat aktiivisesti uusia teknologioita sekä sinulla on halua ja näkemystä infrapalvelujen kehittämiseen. Sinulla on valmiutta ottaa vastuuta kokonaisuuksista sekä ymmärrystä eri teknologioiden ja teknologiaratkaisujen hyödyistä ja rajoituksista.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta

 • aikaisemman työkokemuksen tai soveltuvan koulutuksen luomaa tietopohjaa,

 • Windows-käyttöjärjestelmän vahvaa tuntemusta,

 • kokemusta Active Directory (AD) hakemistopalvelun ylläpidosta,

 • Windows-ympäristössä käytettävien skriptikielien hyvää osaamista kuten PowerShell,

 • teknistä tuntemusta Office 365 palvelusta,

 • oma-aloitteellisuutta ja ongelmanratkaisukykyä,

 • tiimityöskentelytaitoja,

 • hyvää asiakaspalveluasennetta ja yhteistyökykyä,

 • vahvaa halua ja kykyä kehittää, oppia uutta ja erityisesti jakaa oppimaasi sekä

 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Eduksesi katsomme

 • kokemuksen Microsoft Azure pilvialustasta,

 • System Center Configuration Manager (SCCM) osaamisen ja

 • System Center Operations Manager (SCOM) osaamisen.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn innostavassa ja osaavassa asiantuntijatiimissä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisesti. Tarjoamme myös ainutlaatuisen mahdollisuuden olla rakentamassa Tampereen uutta korkeakouluyhteisöä ja erityisesti olla kehittämässä infrastruktuuripalveluja Tampere3-yhteistyössä.

Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasoon 9-10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Lisätietoja antaa järjestelmäpäällikkö Sari Nieminen, p. 050 4627382, sari.p.nieminen@uta.fi.

Hakemus tulee jättää viimeistään 28.9.2017 klo 15.45 yliopiston sähköisellä lomakkeella (linkki alla). Liitäthän hakemukseen ansioluettelosi.

Hakuaika alkaa: 14.09.2017 13:35 Hakuaika päättyy: 28.09.2017 15:45
Työpaikan lisäkysymykset
Yksikkö/tiedekunta
Ammattiryhmä / tutkijanuravaihe
Tehtävä täytetään
Tehtävä kansainvälisesti haettavana